investering i balkongbygge

För bostadsrättsföreningen är en investering i balkongbygge långsiktig. Oavsett om du bygger om, bygger till eller bygger nytt så ska balkongen funktionellt och estetiskt hålla länge. Var därför noga när du väljer firman som ska bygga din balkong. Fästeb Bygg AB har lång erfarenhet i branschen och är idag en av de mest efterfrågade firmorna. Vår verksamhet är huvudsakligen fokuserad på att bygga balkonger till äldre fastigheter i Stockholms innerstad.

För gratis platsbesök och offert, kontakta oss och boka ett möte. Vi finns på telefonnummer 08-744 00 07, vardagar mellan klockan 08:00 och 16:00. Det är också lätt att skicka in en intresseanmälan via webformuläret på vår hemsida. Gå till www.fasteb.se/kontakt/ och fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Fästeb tar ett helhetsperspektiv. Vi hjälper dig igenom hela processen, från vision till förverkligande. Ofta tar vi fram handlingarna till bygglov, men i många fall har vi även samarbetat med konsulter eller arkitekter som representerar bostadsrättsföreningen.

Fästeb har tagit fram en arbetsprocess som är snabb och effektiv. Den enskilde bostadsrättsägaren påverkas inte längre än 2-3 veckor. Vi ställer också rigorösa säkerhetskrav på oss själva. Vi använder oss av den senaste byggtekniken för att minimera belastning och skador på fasaden. Samtliga infästningsbultar och förankringar är framställda av rostfritt och syrafast stål. Själva balkongramen är tillverkad av varmförzinkat stål. Samma process används bland annat i framställningen av vägräcken, som produceras för att klara väder och vind, saltskador och kollisioner.

Hör av dig till Fästeb på telefonnummer 08-744 00 07 så berättar vi mer om vår verksamhet. För ett säkert alternativ, välj Fästeb!

Köpa soffor

En soffa kan både vara en modern divansoffa till en klassisk hörnsoffa. På Furniturebox hittar du en mängd olika varianter för att du ska kunna välja innan du helt bestämt dig. Ibland är man väldigt bestämd i tanken till tillfällen då man kommer på att man vill testa något nytt. Tänk brett då du ser Furniturebox stora utbud. Stora, små, vida, korta, långa, djupa, smala soffor gjorda för en mängd olika miljöer och tänkbara lösningar. Du ska kunna sitta bekvämt, bjuda in andra till att sitta bekvämt till att välja en soffa i rätt färg för den övriga miljöns skull.

Därför låter vi dig att välja färg och mönster på din soffa. Via tygprover kan du se att du får rätt nyans av vitt då den frågan kan vara högst personlig. Eller om soffans ränder är så där smala som på bilden. En soffgrupp är praktiskt då man är många, en nätt liten soffa är praktiskt då man behöver sitta eller vila i den till vardags och divansoffan är som gjord för den som vill multikombinera soffans olika variationer på bredd och storlek. En bäddsoffa är utmärkt att ha då man själv inte bor så stort, ibland får oväntade gäster som väljer sova över eller då man känner för byta miljö och kunna sova både i bäddsoffan och i det vanliga sovrummet. Vi har även soffor med avtagbart tyg så din soffa kan ändra utseende så ofta du vill. Allt från tuggummi rosa till en mer dämpad grå färg. Låt din tre sits, två sits eller kanske fem sits soffa skapa rummets mittpunkt och plocka lekfullt fram den design du kan tänka dig. I vårt showroom i Stockholm kan du sedan se, provsitta och känna på soffan innan du får den gratis hemskickad. Läs mer om utomhusmöblerwww.furniturebox.se

Är du i behov av ett bolån?

Är du i behov av ett bolån? Då har du kommit rätt! Vi från Bankbolaget vill gärna hjälpa dig med att jämföra olika bolån och slutligen med att ansöka om ett.

Ett bolån är helt enkelt ett lån som är tillämnat för att finansiera bygge eller köp av ett hus eller bostadsrätt eller även renoveringen av ditt befintliga hus. Låneinstitutet som du lånar pengar ifrån vill då ha en säkerhet av dig som låntagare eftersom bolån brukar vara ganska höga lån. En säkerhet är något som banken kan avyttra i fall låntagaren inte är i stånd att återbetala lånet enligt låneupplägget.

Som säkerhet brukar man då bland annat använda själva huset som lånet är avsett för eller även en annan bostad som låntagaren äger. Det kan till exempel handla om ett sommarhus eller liknandet. Genom att erbjuda långivaren en så pass bra säkerhet är räntan av bolån oftast lägre än räntan av andra sorters lån. Villkoren du får för just ditt bolån baseras dock på värdet av bostaden du erbjuder som säkerhet. Dessutom måste du alltid bidra med en viss andel till finansieringen av ditt bolån. Ditt bidrag kallas för kontantinsats och det brukar vara 15 procent av din säkerhets marknadsvärde. Ett bolån delas dessutom upp i ett bottenlån och ett topplån. Bottenlånet är lånet du självklart får så fort ditt låneinstitut har beviljat ditt bolån och det belöper sig på högst 75 procent av din säkerhets marknadsvärde. Topplånet är en sorts kompletterande lån utöver bottenlånet som du måste återbetala fortare än bottenlånet. Topplånet borde du endast ta i anspråk om bottenlånet inte räcker till för att täcka dina kostnader så tänkt ditt bolån igenom noga. Läs mer på låneansökan.se eller på  låneansökans hemsida