Anlita ett proffs till att hålla ditt kontor rent

Anlita ett proffs till att hålla ditt kontor rent

För att ha ett kontor som fungerar så effektivt som möjligt gäller det att du inte glömmer bort själva lokalen. Om kontoret är så rent och fint som möjligt hjälper det produktiviteten enormt. Det bör inte underskattas hur mycket ett välstädat kontor ändrar atmosfären och gör att ditt kontor ser perfekt ut. Om du har spenderat tid och pengar på inredning som ser bra ut vill du så klart också se till att det ses i bästa möjliga ljus. På ServiceFinder kan du hitta kontorsstädare som gör ett bra jobb åt dig och till ett bra pris, eftersom du kan jämföra flera olika erbjudanden.

Lätt att använda

ServiceFinder är lätt att använda. Du fyller bara i ett kort formulär som skickas vidare till de profiler du vill intervjua. Ge så mycket information som möjligt så att de lättare kan beräkna vad de tror är ett rimligt pris för jobbet. De återkommer sen till dig med sitt pris så att du kan jämföra bland olika erbjudanden, eller anställa en städare direkt. Så enkelt är det att använda ServiceFinder för att hitta ett proffs som kan hjälpa dig med kontorsstäd.  Ett bra kontorsstäd är noggrant och ser till att både större städ och underhåll med mindre detaljer tas om hand. Allt du behöver göra är att anlita dem sen tar de hand om resten så att du slipper tänka på det utan kan fokusera dig på annat.

Oroa dig inte för oseriösa erbjudanden

Du behöver inte oroa dig för oseriösa erbjudanden på ServiceFinder, de har ett antal kriterier som ska uppfyllas för att kunna registrera sig och annonsera sina tjänster på sajten, och därför behöver du inte oroa dig för att få oseriösa erbjudanden. ServiceFinder anstränger sig för att se till att de som registrerar sig är proffs och tar sitt jobb på allvar. Slösa inte tid på att leta på flera olika hemsidor och dylikt, utan vänd dig till en hemsida där de finns samlade på en och samma plats. Därför är det både tryggt och enkelt att använda http://www.servicefinder-omdömen.se eller http://www.servicefinder-företagare.se

 

Tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinders affärsidé

Tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinders affärsidé är lika enkel som genial. Genom att skapa en arena där kunder och tjänsteföretag möts, underlättar ServiceFinder för alla parter i en affär. Kunden hittar snabbt flera olika företag som är intresserade av att utföra jobbet, och kan välja mellan offerterna. Och företagen får direktkontakt med sina potentiella kunder.

Det är därför inte så förvånande att Servicefinder, sedan starten 2006, har vuxit väldigt mycket. ServiceFinder har förmedlat närmare 700 000 prisförslag. Och betydligt fler lär det bli då tjänsteförmedling onekligen är en bransch som har framtiden för sig.

Som kund skickar du in en intresseanmälan. Och oftast inom ett dygn så har du svar från upp till fem olika företag, som vill göra jobbet åt dig. Kom ihåg att en intresseanmälan självklart är helt gratis, och inte medför några som helst förpliktelser.

Som företagare sätter du samman en Företagspresentation, och därefter börjar du köpa kundkontakter. ServiceFinder ger dig mycket råd och stöd om hur du ska gå tillväga för att bli så attraktiv som möjligt för kunden.

Att skapa en offert hos ServiceFinder är snabbt gjort. Kolla in ServiceFinders Offert Modul. Glöm inte att du som företagare också kan teckna en gruppförsäkring hos ServiceFinder, som ger ditt företag ett skydd i 30 dagar i samband med sjukskrivning.

Skulle du vilja komma i kontakt med ServiceFinder? Kundtjänst nås på telefonnummer 08-653 00 00. För mer information om ServiceFinder kan du surfa in på företagets hemsida, servicefinder.se, där du hittar mängder av matnyttig information.