Få hjälp med städning av vårt hus.

“Till att börja med tänkte vi endast få hjälp med städning av vårt hus. Men när vi väl tagit del av tjänsterna som erbjöds så insåg vi att det var skönt att ibland slippa även andra delar av hushållssysslorna”, säger Marianne Wahlgren, som är kund hos www.hjalphemma.se , en av de största leverantörerna av hushållsnära tjänster.

“Fönsterputsnings är ju till exempel något som tar ganska lång tid för någon som inte är professionell. Även tvätt och strykning av tvätt kan kännas skönt att slippa ibland. Det är ju tidskrävande sysslor. Visst är det trevligt att tvätta, stryka och städa någon gång då och då, men jag måste nog erkänna att jag oftast helst slipper. Så förutom städhjälp så har vi nu tecknat ett antal tilläggstjänster i vårt abbonnemang. Vi har också gått över från månadsstädning till veckostädning och trivs väldigt bra med det”.

Marianne och hennes man Göran delar sin syn på hushållsnära tjänster. “Ja, på papperet är det kanske städhjälp man betalar för”, säger Göran. “Men det är livskvalitet man köper”.

Hjälp Hemma, som alltså ärett företag som erbjuder hushållsnära tjänster, har funnits med i fem år nu och är fortfarande på ständig utveckling. Peter Svanborg, som startade företaget, berättar att viktigare än någonting annat är att man ständigt utvecklar och förändrar sina erbjudanden och tjänster. “Det gäller att man hänger med i trenderna på såväl arbetsmarknaden som i hur folk spenderar sin fritid idag. En barnfamiljs behov kan ju exempelvis se lite annorlunda ut nu, mot vad den gjorde för några år sedan”, säger han.

Bilden av städhjälp och har ju också förändrats över tid.

“Ja, nämner man ord som städtjänst eller städhjälp så förknippar nog tyvärr många människor det endast med avlastning i vardagen för kvinnor. Men faktum är att de allra flesta skulle behöva lite hjälp i sin vardag. Mer info på hjalphemma.se

 

Comments are closed.