Företag och andra organisationer som går igenom en omstruktureringsfas

Företag och andra organisationer som går igenom en omstruktureringsfas – det kan röra sig om förvärv, fusion eller avyttring – är ofta under period i behov att förstärka sin HR funktion. Detta för att övergången ska ske på ett så smidigt sätt som möjligt. HRM Solutions är ett erfaret konsultföretag som erbjuder ett flertal HR tjänster. Läs mer om oss och vår vision på vår hemsida, www.hrmsolutions.se. Det går naturligtvis även alltid bra att prata med någon av våra representanter. Ring oss på +46 722 216 750 eller skriv till info@hrmsolutions.se så berättar vi mer om vår verksamhet. Vi ser fram emot att snart hjälpa till att bygga upp din HR funktion.
Ingen organisation är en annan lik. Alla har sin unika struktur, kultur och kompetens och det finns därför inga universallösningar. Vi går in i varje nytt uppdrag med öppna ögon och en pragmatisk hållning. Vi identifierar eventuella svagheter och bygger vidare på organisationens styrkor. Våra medarbetare har betydande erfarenhet från HR arbete både på operationell och strategisk nivå, och vi har jobbat med både små och stora organisationer. Bland våra tidigare kunder hittar du bland annat Menigo Foodservice, Empower, Tema, Teknoplan och Industrifonden.
Från HRM Solutions har du möjlighet att hyra in en temporär HR direktör eller HR chef. Ofta är det bra att ta in extern expertis vid stora strukturella förändringar. HRM Solutions hjälper dig skapa en mer slimmad och effektiv organisation. Många problem och missöden kan undvikas om rätt åtgärder vidtas i rätt tid. För mer information om HRM Solutions, besök www.hrmsolutions.se.

Comments are closed.