Hur får man ett familjebillån

 

Min fru och jag tar just nu några stora steg i övergången från ett par till en familj. Vi fick precis tvillingar och tog ledigt från jobbet för att ta hand om dem. Vi planerade också att sälja vår gamla bubbla för att köpa en ny familjebil.

Det hade varit lättare att betala den nya bilen med sparade pengar, men vi hade bara en fjärdedel av de pengar vi behövde. Därför övervägde vi att ansöka om ett lån, och för att inte behöva gå från en bank till en annan, loggade jag in på låna-pengar.at – som jag tipsats om av en kompis som nyligen tagit ett lån. Denna webbplats är vad jag skulle beskriva som en portal till långivarwebben. (Lite fånig beskrivning, men det är så det känns). Sjutton olika långivare finns kopplade till sidan och när du fyller i formuläret på sidan går ansökan ut till alla på en gång, och endast en UC-fråga skickas in (vilket är väldigt bra om du behöver söka lån igen i framtiden).

Du har dessa banker och företag precis framför dig som ett litet smörgåsbord. Efter du skickat in din förfrågan får du inom något dygn flera olika alternativ från de som vill ge dig en deal. Vänta tiden ut och ta inte första och bästa som kommer in, för det kan handla om flera procents skillnad mellan bästa och sämsta dealen.

Webbplatsen kommer också att ge dig värdefulla tips på vägen – genom flera bra och informativa artiklar – för att välja rätt lån med de bästa fördelarna. Vi skrev upp oss på freedomfinace.se och kunde ganska omgående skriva ut lånehandlingarna, underteckna och skicka in. Efter bara ett par dagar fanns pengarna på vårt konto och vi kunde bege oss iväg och köpa bilen och stuva in våra tvillingar.

Comments are closed.