Olika hotellområden i Miami

Miami är en stor stad som ligger vid Atlanten i delstaten Florida, i sydöstra USA. Med sina 5,5 miljoner invånare är Miami en stor stad som här i Sverige kanske är mest känd för sina vackra och långa stränder och palmkantade gator som har skymtat i flera TV-serier, som till exempel Miami Vice och CSI Miami. Men Miami är mycket mer än så, och faktum är att staden är ett centrum för både finans, handel, kultur, media och konst. Reser man i affärer är det därför bäst att bo på ett hotell i Downtown Miami, där man har nära till allting.
Miami Beach är ett charmigt område som är beläget på en smal landremsa mellan själva staden Miami och Atlanten. I Miami Beach finns det många vackra sandstränder och det är därför inte alls konstigt att turismen i Miami är koncentrerad till just Miami Beach. Är man ute efter en klassisk sol- och badsemester hittar man ingredienserna till den i Miami Beach. Här finns både solvarma stränder, goda shoppingmöjligheter och ett rikt nöjesliv med många olika restauranger, barer och nattklubbar.
Känner man sig ungdomlig och inte bara vill ligga på stranden och sola sig är Miami South Beach den rätta adressen. Miami South Beach är ett trendigt område i Miami Beach som är känt för sitt vilda och pulserande nattliv som pågår ända tills solens första strålar skymtar vid horisonten. Många kändisar väljer även att semestra i Miami South Beach och därför är det inte alls ovanligt att träffa på någon världskänd rockstjärna eller fotomodell på stranden i Miami South Beach. Läs mer på www.hotell-miami.se

This entry was posted in Resor.

Comments are closed.