Omfattande medicinsk forskning har demonstrerat att näringsriktig kost

Omfattande medicinsk forskning har demonstrerat att näringsriktig kost i kombination med lagom doser fysisk aktivitet är grundläggande förutsättningar för människors allmänna välmående och hälsa. Den som får i sig en balanserad och varierad kost presterar generellt sett bättre, är piggare och har ett jämnare humör. Brist på motion och för mycket dålig mat leder ofta till viktproblem, som i sin tur ökar risken för hjärt- och kärlsjukdomar, typ 2 diabetes, vissa former av cancer, ledbesvär, Parkinson, Alzheimers och vanliga förkylningar. Är du överviktig? I så fall finns det all anledning att titta närmare på Herbalife. I mer än trettio år har Herbalife varit en globalt ledande producent av viktminskningspreparat. Herbalifes första produkt, måltidsersättningen Formula 1, lanserades 1980 och efter det har företaget fortsatt att med vetenskapliga metoder och kliniska tester utveckla produkter för att hjälpa människor med viktproblem.

I e-butiken herbaminceur.fr hittar du ett brett sortiment av Herbalifes måltidsersättningar, kosttillskott, skräddarsydda viktminskningspaket och andra hälsoprodukter. Vi är en oberoende distributör av Herbalifes produkter och hos oss kan du alltid räkna med konkurrenskraftiga priser. Har du frågor om oss eller våra varor? Skicka i så fall ett e-mail till info@herba-minceur.fr. Vi svarar så snart vi hinner.

Genom att byta ut en eller två måltider mot någon av Herbalifes välsmakande måltidsersättningar skaffar du dig bättre kontroll över ditt kaloriintag. För att förverkliga dina fitnessmål krävs samtidigt att du får tillräckligt med motion i din vardag (experter rekommenderar åtminstone 30 minuter fysisk aktivitet per dag). Det finns inga mirakelkurer som löser dina viktproblem, men med Herbalife blir vägen lite enklare. Besök http://www.herbauk.co.uk/ idag och läs mer om Herbalife!

 

Comments are closed.