Tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinders affärsidé

Tjänsteförmedlingsföretaget ServiceFinders affärsidé är lika enkel som genial. Genom att skapa en arena där kunder och tjänsteföretag möts, underlättar ServiceFinder för alla parter i en affär. Kunden hittar snabbt flera olika företag som är intresserade av att utföra jobbet, och kan välja mellan offerterna. Och företagen får direktkontakt med sina potentiella kunder.

Det är därför inte så förvånande att Servicefinder, sedan starten 2006, har vuxit väldigt mycket. ServiceFinder har förmedlat närmare 700 000 prisförslag. Och betydligt fler lär det bli då tjänsteförmedling onekligen är en bransch som har framtiden för sig.

Som kund skickar du in en intresseanmälan. Och oftast inom ett dygn så har du svar från upp till fem olika företag, som vill göra jobbet åt dig. Kom ihåg att en intresseanmälan självklart är helt gratis, och inte medför några som helst förpliktelser.

Som företagare sätter du samman en Företagspresentation, och därefter börjar du köpa kundkontakter. ServiceFinder ger dig mycket råd och stöd om hur du ska gå tillväga för att bli så attraktiv som möjligt för kunden.

Att skapa en offert hos ServiceFinder är snabbt gjort. Kolla in ServiceFinders Offert Modul. Glöm inte att du som företagare också kan teckna en gruppförsäkring hos ServiceFinder, som ger ditt företag ett skydd i 30 dagar i samband med sjukskrivning.

Skulle du vilja komma i kontakt med ServiceFinder? Kundtjänst nås på telefonnummer 08-653 00 00. För mer information om ServiceFinder kan du surfa in på företagets hemsida, servicefinder.se, där du hittar mängder av matnyttig information.

Comments are closed.